Sunny Mariášky na 18.8.2017


ZELENÁ SEDMIČKA – ŽALUDOVÝ KLUK – DESÍTKA ŽALUDOVÁ

+ ZELENÝ KLUK – SRDCOVÝ KLUK

Na pátek jsem vyložila ze svých autorských mariášových vykládacích karet.

Dnes jako kdyby naše šťastná budoucnost a pozitivní myšlení záviselo na určitém jednání, řešení něčeho. Někdo potřebuje vyřešit zaměstnání, jiný má před sebou soudní jednání, různé styky s úřady, papírování, dejme tomu i nějaká obchodní schůzka…  A díky tomuto jednání na kterém závisí naše budoucnost, my jsme rozladěni, skleslí, necítíme žádnou radost, někdo dnes může trpět opravdu těžkými depresemi a bude chodit jako tělo bez duše. Prostřední karta také může pro ženy hovořit o muži o kterém si může myslet, že on je ten pravý, on je ta její budoucnost, její štěstí. Ale na druhou stranu se kvůli němu trápí. Ještě mě u tohoto spojení napadlo, že někomu dnes půjde o čas, bude potřebovat, aby se to vše rychle vyřešilo.

Každopádně tato situace je jen o nás a o stavu naší mysli. Možno jsme si do ní dali jen utkvělou představu. Zelený kluk je osobní karta muže a srdcový kluk hovoří o naší mysli, ale také o určité naivitě. Naše mysl směřuje k němu. Místo myšlenek na určitého muže můžeme také myslet na finance, až se to vše vyřeší, tak finanční situace bude uspokojivá.

První karta zelená devítka hovoří i o rituálu a magii, to by mohlo celé jednání urychlit. Magie je práce mysli a záleží v ní na jednotlivci, ale tady pozor, dnes máme v datu dvě osmičky, takže co vyšleme, to by sám mohlo i vrátit. A další věc, magie se má provádět v naprostém klidu mysli a beze strachu a dnes opravdu někdo ten strach může silně pociťovat.

S láskou Kateřina