Lenormand a tarot Andělů strážných na 5.8.20217


RYBY – CESTY – STROM

+ MYŠI – DÁMA

Dnes náš čeká určité důležité životní rozhodnutí, rozhodnutí na kterém strojí náš život a životní prostor jako takový. Jak dál? Jakou životní cestu mám zaujmout? Jak dál abych žila pevný, plnohodnotný, stálý život? Ryby ty ve svém hlavním významu hovoří o financích a vlastním majetku. Jak dál vyřeším finanční stránku věci? Jakou cestou si přitáhnu peníze do svého života, majetek do svého životního prostoru? Peníze ty znamenají život a určitou nezávislost. Možno také musím učinit určité rozhodnutí ohledně budoucích investic. Cesty jsou takové moje dilema. Mám to, či ono? V druhém významu ryby hovoří o citech, které jsou tak říkajíc pod hladinou, jsou chladné, chvíli můžeme zaplanout s odpovědí ano, udělám to, ale pak z ničeho nic řekneme ne. My prostě zde energeticky pod vlivem ryb nebudeme vědět co vlastně od života chceme, jak to chceme a tento stav může u někoho i prohlubovat jeho nerozhodnost.

Tato situace se bude týkat náš žen, dáma je zde naše osobní karta a pro muže zde hovoří o jeho partnerce a nebo o ženě, která je jeho srdci neblíže, kterou by si třeba přál mít po svém boku. Tuto žena nahlodávají myši, mohou to být pouze její myšlenky ve kterých se trápí a něčím užírá. Může se trápit určitou ztrátou, možno také nedostatkem financí, lásky, pochopení… Zde je důležité se těmto stavům pokud možno nepoddávat a pokusit se přeprogramovat, v pondělí máme úplněk a je možné, že citlivější jedinci zde cítí jeho vliv již teď a nebo také změna počasí nám nemusí udělat dobře na psychiku a my si teď vše moc bereme.

STRÁŽCE MYŠLENEK

Začněte mluvit o záležitostech blízkých vašemu srdci a andělé vám budou našeptávat. Možná budete požádáni o radu, nebo si najdete poradce vy. Jde o někoho, kdo je profesionální, pozitivní a má nové nápady. Tato osoba může být citově nepřístupná.

Poslední kartu bych nazvala naším rozumem, stůjte za tím co je správné, ale city zde potlačte, jen tak vzniklou situaci vyřešíte. Pro city a citovou, emocionální rozladěnost zde není místo, nepoddávejte se jí, řešení svoji záležitosti by jste nenašli.

S láskou Kateřina